Efter kundens behov

Vi sammensætter materialer helt efter kundes ønske/behov, i mængder fra 25 kg!

​LASER: vi tilbyder materialer der fremmer: lasersvejsning samt lasergravering/markering, enten i masterbatch form (fra TREFFERT) eller i en færdig compound (fra enten VAMPTECH eller WITCOM ENGINEERING PLASTICS).

​FARVER: her kan vi tilbyde farvemasterbatch til indfarvning af PE-PP-PS-ABS samt PA.

​FARVER TEKNISK: Farvemasterbatch fra TREFFERT GmbH bliver fremstillet på basis af den polymer som skal indfarves: altså, ingen forringelse af de mekaniske egenskaber, ingen ”fremmed” polymer blandes i, kan fortørres sammen med materialet der skal indfarves!

​TERMISK LEDENDE: Med en række forskellige compounds fra WITCOM ENGINEERING PLASTICS opfyldes de krav kunderne har, ved behov for at få varmen transporteret væk.

​Ved at tilsætte ​​termisk ledende stoffer forbedres den termiske ledningsevne (målt i Watt per meter Kelvin, W / mK) af disse materialer med en faktor på 5 til 100 gange.

​Witcom´s varmeledende materialer kan f. eks. bruges i: motordele, køling, belysning og elektroniske enheder.

​Gennem forbedret varmeafledning fra produktets overfladeareal øges levetiden.

​Termisk ledende plastprodukter har den attraktive fordel, frem for produkter af metal, at forarbejdningen er meget lettere, hvilket giver mere designfleksibilitet, og mere ensartede emner.

​De varmeledende plastmaterialer, har ydermere den fordel frem for metal, at de har en lavere densitet, hvilket resulterer i en betydelig omkostningsreduktion, af disse applikationer.